KOLLÁZS Brasserie & Bar

Budapest, Széchenyi István tér
www.kollazs.hu

Győrffy Árpád

A Kollázs Brasserie & Bar-t a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Four Seasons Hotel Gresham-palotában találjuk. A lenyűgözően szép, szecessziós épület éttermében értelemszerűen a külföldi vendégek vannak többségben, de a Kollázst a magyar közönségnek is jó szívvel ajánljuk figyelmébe. A francia és magyar konyhát képviselő Kollázs brasserie jól kidolgozott egyszerűbb és modern felfogású ételeket kínál, legizgalmasabb teljesítménye pedig a Blind Date, avagy a Vakrandi menü. Ez a szezonalitáshoz igazodó, folyamatosan megújuló degusztációs menü a tehetséges Győrffy Árpád afféle „játszótere”, amelyben a fine dining világából érkező séf igazán meg tudja csillogtatni tudását és kreativitását. A Kollázs magas szintű cukrászatát Menyhárt Attila executive pastry chef képviseli. Ráérős reggelire és koktélozásra is kifejezetten ajánlott.

Az étterembemutató szöveg a 2019-es Volkswagen-Dining Guide Top100 Étteremkalauzból származik. Az idei könyv 2019. február 26-tól kapható országszerte a nagyobb újságárusoknál!

Az étel neve: Kacsamáj Terrine