Hirdetés
Hirdetés

Lezárult a hazai Bocuse d'Or verseny első köre, íme a továbbjutók

SZERZŐ: DiningGuide
2015. szeptember 15.
Augusztus 15-ig lehetett leadni a pályázatokat a hazai Bocuse d'Or versenyre, amely eldönti, ki lesz a 2016-ban Budapesten rendezett Bocuse d'Or Europe magyar indulója.
Hirdetés

19 érvényes pályázat érkezett a Magyar Bocuse d'Or Akadémiára, amelyeket Bíró Lajos, Csapody Balázs, Hamvas Zoltán, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Vomberg Frigyes és Wolf András bíráltak el. 12 versenyző jutott tovább a december 13-i magyar selejtezőre:
Domján Richárd - Bock Bisztró, Budapest
Győrffy Árpád - Kollázs, Four Seasons, Budapest
Katona András - 12 Hay Hill, London, Egyesült Királyság
Kovács Attila - Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét
Mizsei János - MÁK Bisztró, Budapest
Molnár Péter - Johanna Maier Filzmoos, Ausztria
Pohner Ádám - Olimpia Étterem, Budapest
Sándor Rodrigo - Costes Downtown, Budapest
Sipos András - NU bistro, Budapest
Sugár Róbert - Kistücsök Étterem, Balatonszemes
Szabó László - Helyszíni szolgáltatások, Sodexo
Volenter István - 67 Étterem és Bistro, Székesfehérvár
A selejtezőről 4-6 fő jut tovább a február 18-i magyar döntőbe, ahol eldől, ki képviseli Magyarországot a Bocuse d'Or Europe-on.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram