Az eddigi legnagyobb csapat főzött együtt a budai Arany Kaviár Étterem küldöttjeiként.

Balról jobbra: Czigány Lilla szakács, José Guerrero San Sebastian-i vendégséf, Nyíri Szása és Molnár Attila étteremtulajdonosok, Kanász László séf és Havan Roland szakács.

Brokkolikrémlevest főztek ezen a napon csirkehússal és mandulával, valamint marhát Sztroganoff-módra, párolt rizzsel.

Stílusosan Sztroganoff-marha készül az orosz felmenőkkel rendelkező séftől.

Kanász László séf munkában. Az Arany Kaviár egyébként továbbra is üzemel, szintén áttért házhozszállításra.

És még egyszer a maszkos Arany Kaviár-team... Köszönjük a segítséget!

Ajánljuk a Nyíri Szásával készült interjúnkat is!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.