7 fős szakácscsapatot alkottak a Kollázs Brasserie & Bar kollégái csütörtökön. A lefőzött ételeket az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legnagyobb vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársainak juttatja el a Magyar Bocuse d'Or Akadémia.
Győrffy Árpád séf és csapata: Kiss Erik, Kopis Egon, Varga Márk, Varga Fanni, Somogyvári Benjamin és Poreisz Daniella.
Egy fiatalokból álló, lendületes csapat főzte le a mai kiszállított ebédeket.
Tárkonyos csirkeraguleves és vargabéles készült tegnap a kórházi dolgozóknak.
Győrffy Árpád, a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace étterme séfjének vezetésével.
Köszönet a lelkes csapatnak az önkéntes, jótékonysági munkáért!
Olvasta már interjúnkat a budapesti Four Seasons cukrászséfjével, Menyhárt Attilával?
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.