Hirdetés
Hirdetés

Köszönet a Kollázs 7 fős szakácscsapatának a helytállásért!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 24.
Kitett magárt a Kollázs étterem csapata, ugyanis hét fővel érkeztek a budaörsi METRO Gasztroakadémia konyhájára. Az önkéntes főzés húsvét helyett e hét végéig lett meghosszabbítva.
Hirdetés

7 fős szakácscsapatot alkottak a Kollázs Brasserie & Bar kollégái csütörtökön. A lefőzött ételeket az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legnagyobb vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársainak juttatja el a Magyar Bocuse d'Or Akadémia.

Győrffy Árpád séf és csapata: Kiss Erik, Kopis Egon, Varga Márk, Varga Fanni, Somogyvári Benjamin és Poreisz Daniella.

Egy fiatalokból álló, lendületes csapat főzte le a mai kiszállított ebédeket.

Tárkonyos csirkeraguleves és vargabéles készült tegnap a kórházi dolgozóknak.

Győrffy Árpád, a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace étterme séfjének vezetésével.

Köszönet a lelkes csapatnak az önkéntes, jótékonysági munkáért!

Olvasta már interjúnkat a budapesti Four Seasons cukrászséfjével, Menyhárt Attilával?

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram