Hirdetés
Hirdetés

Köszönet a hétvégén helytálló séfeknek!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 19.
Az eredeti megállapodás szerint húsvétig zajlott volna a főzés a kórházi dolgozóknak, de jövő hét végéig sikerült elintézni a főzés helyszínét, az alapanyag-beszerzést, csomagolást és kiszállítást önkéntes és jótékonysági alapon. Képek a METRO Gasztroakadémia konyhájáról!
Hirdetés

Felismerik az álarcos séfeket?

Both Lőrinc, Wolf András, Kovács Lázár és Mizsei János főzött a szombati kiszállításra a METRO konyháján.

Három olyan neves séf főzött együtt ezen a napon, akiket televíziós műsorokból is ismer a nagyközönség, Mizsei János (Mák Bisztró), Wolf András (Salon Étterem, A Séf Asztala) és Kovács Lázár, avagy Lázár Séf személyében.

Fent jobbra pedig Both Lőrinc, a Textúra Étterem konyhafőnöke munkában.

Megindokoljuk a sok virslit is a képeken: szombatra frankfurtileves és borsófőzelék készült sertéspörkölttel.

A vasárnapra főző maszkos csapat:

Volenter István (Bocuse d'Or magyar csapat coach), Tivadar György (Caviar & Bull), Erdei János és Nádudvari István (Pasztell Étterem) és Mizsei János (Mák Bisztró).

Ezúttal kivételesen egy főétel és egy édesség készült.

Paprikás krumpli Erdei János keze alatt.

És készül a sajttorta is bazsalikomos eperraguval, Volenter Istvánnal az előtérben.

Az önkéntes főzés a Bocuse d'Or tagjai részéről egészen a hét végéig folytatódik.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram