Hirdetés
Hirdetés

Köszönet a Bocuse d'Or séfjeinek az elmúlt napokért!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 3.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a METRO támogatásával az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legnagyobb vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársainak főz kedd óta. A Dining Guide örömmel és tisztelettel vesz részt a projekt megszervezésében.
Hirdetés

A Pomo d'Oro szakácsa, Stelczer Zoltán.

A Pomo d'Oro csapata a második napon.

Erdei János, a Pasztell Étterem séfje a zellerkrémleves betétjén dolgozik.

Barna Ádám és Kollár Endre a St. Andrea színeiben főzött.

Erdei János és Nádudvari István a Pasztellből ugyanazon a napon.

Szintén 1-jén Barna Ádám, a St. Andrea Étterem és a St. Andrea Skybar séfje tarhonyás húst főzött a többiekkel.

A pénteki ételek felelősei: Ben Morris (Babel Budapest), Volenter István (Bocuse d'Or coach), Molnár Bence (Bocuse d'Or csapattag) és Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.

Molnár Bence, a Bocuse d'Or versenyben lévő csapattagja és Volenter István Bocuse d'Or coach főz.

Ben Morris, a Michelin-csillagos Babel Budapest sous-chefje dolgozik a sültcsirkés kukoricakrémlevesen.

Olvassa el korábbi hírünket a témában!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram