A Pomo d'Oro szakácsa, Stelczer Zoltán.
A Pomo d'Oro csapata a második napon.
Erdei János, a Pasztell Étterem séfje a zellerkrémleves betétjén dolgozik.
Barna Ádám és Kollár Endre a St. Andrea színeiben főzött.
Erdei János és Nádudvari István a Pasztellből ugyanazon a napon.
Szintén 1-jén Barna Ádám, a St. Andrea Étterem és a St. Andrea Skybar séfje tarhonyás húst főzött a többiekkel.
A pénteki ételek felelősei: Ben Morris (Babel Budapest), Volenter István (Bocuse d'Or coach), Molnár Bence (Bocuse d'Or csapattag) és Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.
Molnár Bence, a Bocuse d'Or versenyben lévő csapattagja és Volenter István Bocuse d'Or coach főz.
Ben Morris, a Michelin-csillagos Babel Budapest sous-chefje dolgozik a sültcsirkés kukoricakrémlevesen.
Olvassa el korábbi hírünket a témában!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.