Hirdetés
Hirdetés

Köszönet a Bocuse d'Or Akadémia tagjainak a hétvégi helytállásukért!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 5.
Kedd óta minden nap összeáll egy csapat, hogy főzzön az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozói részére. Életképek a METRO Gasztroakadémiáról.
Hirdetés

Both Lőrinc (Textúra), Kovács Lázár, Wolf András (Salon, A Séf Asztala) és Mizsei János (Mák Bistro) tegnap.

Székelykáposzta és almáspite készült.

A szakácsok a saját költségükön járnak be és főznek.

Ezen a napon Kaszás Vanda, Tivadar György, Eszenyi Gábor (a Metro Gasztroakadémia vezetője), Volenter István és Mizsei János főzött együtt.

Zöldborsókrémlevest és tavaszi rizeses húst csirkével. Az alábbi képen Volenter István.

Olvasta már korábbi hírünket a témában?

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram