Hirdetés
Hirdetés

Kóstolja meg otthon Menyhárt Attila, a Kollázs díjnyertes cukrászséfjének kreációit!

SZERZŐ: DiningGuide
2022. április 19.
Ha valami különlegesebbre vágynánk a hagyományos tortáknál, és hazavinnénk Magyarország egyik legsikeresebb cukrászséfjének valamely alkotását, a Kollázs Patisserie „online cukrászdájából" mindezt már megtehetjük.
Hirdetés

Menyhárt Attila, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest cukrászséfje nemrégiben megnyerte a World Chocolate Masters verseny közép-európai fordulóját, és nagy erőkkel készül a világdöntőre. A versenytől függetlenül is biztosak lehetünk benne, hogy fogunk még hallani a szakmai ambiciókkal teli cukrászról.

„A gasztronómia és a cukrászat is nagyon nagy világ, csak az emberi fantázia szabhat határt, hogy miből készítünk desszertet. Emlékezzünk csak, mire gondoltunk, amikor először meghallottuk, hogy létezik répatorta, ami zöldségből készül – mostanra nagyon népszerű és kedvelt sütemény lett. Az is feladatunk, hogy a vendégeket tanítsuk" – mondta el Menyhárt Attila múlt héten a vele készült nagyinterjúban.

"Violet" / Fotó: Pastries to Go

Bázisa a mindennapokban a Four Seasons Hotel Gresham Palace-beli Kollázs, ahol évek óta kóstolhatjuk a vezető cukrász desszertjeit. Menyhárt Attila és a Four Seasons csapata a Kollázs Patisserie kínálatát most egy online platformon is elérhetővé tette, részletes angol és magyar nyelvű leírásokkal, allergén információkkal és szebbnél szebb képekkel.

"Camouflage" / Fotó: Pastries to Go

A Cakes to Go elviteles tortakínálat öt signature és egy szezonális tortából áll össze. Ezek között megtalálható a Gresham Torta, ami olyan egyedi Harrer csokoládéval készült, melyet az osztrák cukrászdinasztia kizárólag a Gresham Palota részére készített, de megtalálható a káprázatos francia krémes által ihletett Mille-Feuille torta is, és ennek vegán változata. Mindegyik torta különleges gondossággal, kézzel készül, ezért tortáink elkészítése minden esetben 24 órát vesz igénybe.

Vegán Mille-Feuille / Fotó: Pastries to Go

A Pastries to Go elvitelre kínált sütemények ajánlata 7 legendás Kollázs desszertet tartalmaz. A vegán, glutén-, cukor- és laktózmentes kínálat mellett a kézműves alkotások között olyan közönségkedvenc desszertek is szerepelnek, mint a selymes "Violet" ibolyás csokoládé mousse szelet fekete ribizlivel vagy az elegáns "Amelié", amely mesés ízharmóniát kínál, többek között bodzamézzel és yuzuval. A szezonálisan változó édességek friss és helyben beszerzett alapanyagokból készülnek.

"Amelié" / Fotó: Pastries to Go

Az „online cukrászda" már elérhető a Shopify-on, a megrendelt finomságok személyesen átvehetők a Kollázsban a hét bármely napján. Ötcsillagos cukrászélmény az otthonokban.

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram