Hirdetés
Hirdetés

Kortárs kávéház, kreatív közösség, kulturális progresszió – hiánypótló kezdeményezés Budapest belvárosában!

SZERZŐ: DiningGuide
2017. január 10.
Valami egészen modern és előremutató dologról tudunk beszámolni. 2017 őszén nyitja meg kapuit a Société Ház, mely otthont ad a kortárs művészet és divat, az igazán újító ötletek, a tehetséggondozás és az egyedi társasági események találkozásának; mindezt persze egy említésre méltó gasztronómiai koncepcióval is kiegészítve. Mindjárt az elején érdemes leszögezni, hogy Csapody Balázs is benne van a dologban, úgyhogy nem a levegőbe beszélünk.  
Hirdetés

A Société egyszerre inspiráló közösség, dinamikus tér, valamint kulturális és divat mozgalom. Alappillére a Szent István Bazilika szomszédságában épülő 3200 négyzetméteres Société Ház, amely a közép-európai kreatív, alkotó társadalom és az érdeklődő közönség találkozásának színtere lesz. A Société kezdeményezés legfőbb célja, hogy kávéházi programokkal, klub eseményekkel, céges rendezvényekkel, aukciókkal, interaktív kortárs kiállításokkal, divat eseményekkel és elismert gondolkodók előadásaival közösséget építsen.
De beszéljünk a gasztronómiáról! Csapody Balázs, aki gasztronómiai tanácsadóként van jelen a projektben, így számol be a tervekről: "nem véletlenül csatlakoztam a kezdeményezéshez, nagyon izgalmasnak tartom az egész koncepciót. Olyan gasztronómiát szeretnénk mutatni, amihez nincs hozzászokva a budapesti közönség. Ehhez a Société elsősorban nemzetközi élményekből és tapasztalatokból merít inspirációt."
A Société kávéházának és rendezvényközpontjának egyik különlegessége modernizált monarchiabeli bistro konyhája. A kínálatban szerepelnek majd egészséges és „mentes” hideg- és melegételek, házi sütemények, specialty kávék, és a legkiválóbb magyar pincészetek borainak szortimentje. A kávéházi és rendezvény programot tematikus gasztronómiai és boresemények gazdagítják egész évben.
A Société a műszaki munkálatok mellett most alakítja ki ambiciózus, kreatív csapatát, amelyhez éppen most General Manager-t keres.
Erről bővebb információ ITT
 
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram