Hirdetés
Hirdetés

Koalás mignonok jó ügyért: a Nándori Cukrászda akciója

SZERZŐ: DiningGuide
2020. január 20.
Nincsen "rászorulva" a Nándori Cukrászda a híradásunkra, a napokban is megtörtént, hogy többszöri visszatöltést követően már nem tudták teljesíteni a vásárlói igényeket. Ennek ellenére minden nap újraindul az akció, a kígyózó sorok pedig azt mutatják, hogy van értelme az akciónak. Lám, ilyet is tudunk mi, magyarok.
Hirdetés

Nem először és bizonyára nem is utoljára hívja jótékonysági sütizésre a IX. kerületi cukrászda a vendégeket. Tavaly augusztusban az amazonasi erdőtüzek idején 1130 dollárt küldtek dél-amerikai segélyszervezetnek, most pedig koalamentő és a sebesült állatokat gyógyító állatkórháznak meg a segítség. A vendégek/vásárlók dolga annyi, hogy a koalás csokimignont kérjék a Nándoriban, a cukrászda pedig a sütemények teljes vételárát a jótékonysági célra ajánlja fel.

A IX. kerületi cukrászda így nyilatkozott a minap: "Csak kapkodjuk a fejünket és úszunk a szeretetetekben... rengeteg megkeresés, támogatási igény érkezik Magyarország egész területéről...A teljesség igénye nélkül iskolák, óvodák, munkahelyek és önkormányzatok összefogásának köszönhetően folyamatosan rögzítjük a rendeléseket, és készítjük a koalás mignonokat."

Hirdetés

Azoknak pedig egy lehetőség (a sok közül), akik segítenének az ausztráliai bozóttüzek legkiszolgáltatottabbjainak, de nem jutnak el a mignonokig, alább az elérhetőség. Egyúttal újabb akciót hirdet a Nándori: aki utal a kórháznak, és becsatolja az utalás bizonylatát Facebook-posztban, annak (sejthetően) nyereményjátékot hirdetnek. A poszt itt elérhető!

Itt lehet közvetlenül Port Macquarie Koala Hospitalnak utalni az alábbi linken keresztül:
https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires
Byabarra Jones

A honlapjukért ide kattintson!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram