Hirdetés
Hirdetés

Rosensteinék kérdeznek: kis éttermi gyorstalpaló

SZERZŐ: DiningGuide
2020. szeptember 7.
Rosensteinéktől, ha valamit lehet tanulni, az a (valódi) odafigyelés a vendégekre, egy olyan személyes odafigyelés, ami nagyon nagy hiányossága az éttermeknek. Közeleg a Covid-járvány következő hulláma, Rosensteinék tehát kérdeznek.
Hirdetés

Múlt héten már írtunk a Rosenstein Vendéglőről, akkor egy nemzetközi magazin oldalán voltak rájuk tömegek kíváncsiak. Legújabban pedig azzal hallatnak magukról, hogy kérdeznek a vendégeiktől, feltérképezve az igényeiket a várható nehezbb időkben.

Ahogyan írják: ha kérnek, természetesen adnak is, ezért éttermi ajándékutalványokat is sorsolnak a válazadók között. A kérdőívet azonban nem vitték túlzásba, senki nem emiatt fog szabadnapot kivenni emiatt.

Nem sok étterem volt, amely idén a járványhelyzet miatt kiszállítást hirdetett, és ezt komolyabb siker kísérte volna. Ami az éttermeknek kényszerhelyzet volt, és egy kedves gesztus, jellemzően nem ragadta magával a vendégeket. Nem így a Rosenstein, ahol a legnehezebb tavaszi hónapokon kívül is igény mutatkozott a kiszállított ételeikre. Hamarosan újra jelentkeznek ezzel a szolgáltatásukkal, de előbb feltettek egy-két kérdést a vendégeiknek.

Fotó: Rosenstein Vendéglő

A kérdőív itt elérhető.

Sok kérdőjelt okozott a Covid, és ki tudja, még mennyi mindent fog. A Rosenstein Vendéglő az egyik, akik nagyon rugalmasan reagáltak a lehetetlen helyzetre. Ételeiket heti menüben kínálták kiszállításra, és az elkövetkezendő időkben, úgy tűnik, csak tovább finomítanak az elviteles és házhoz jövő kínálatukon.

A válaszadók között ajándékutalványokat, szakácskönyveket és más, sajátmárkás termékeket sorsolnak ki, és egy kicsit súgnak is a többi étteremnek: a legjobb, amit tehet bárki a mai piacon, ha közvetlenül a fogyasztókhoz szól, és őket kérdezi.

Az előzzünk álló ősz és tél új kihívások elé állít vendéget, éttermest, mindenkit.

Olvassa el korábbi írásunkat is!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram