Hirdetés
Hirdetés

KicsiZso kissé kiakadt: a budai reggelizőhely tulajdonosával rengeteg vendéglátó érezhet együtt

2022. július 1.
„Ne az legyen már az első, hogy felmondasz, könyörgöm, hanem próbáld meg a munkádat végezni. (...) Gyerekek, brutál, ami itt van."
Hirdetés

A népszerű budai brunch- és ebédelőhely tulajdonosa, KicsiZso nem köntörfalazott, nem hivatkozott „technikai problémákra", miegyébre, hanem egyszerűen kiállt, és elmondta azt, amivel jelenleg vendéglátók tömegei küzdenek.

A séf és étteremtulajdonos kiírása így hangzott, alább pedig a videós bejelentkezését is megmutatjuk:

Kedves, Drága Vendégeink!
A KicsiZso ma és holnap ZÁRVA lesz!
Arra a döntésre jutottunk hogy ezekkel a pultosokkal nem szeretnénk dolgozni, mert a hozzáállásuk és kedvességük, nagyon messze áll az általunk elvártaktól!
A hétvégén rendezzük sorainkat Hétfőn tali!

A személyzet úgy viselkedett, ahogyan azt nem akarja látni és felvállalni egyetlen vendéglátóhely vezetője sem, ezért egész egyszerűen néhány napra bezárnak, míg újra tudják indítani a rendszert. Ahogyan felkeresésünkre is elmondta, beállna akár ő is kiszolgálni a személyzetet, hogy ne kelljen becsuknia napokra, de KicsiZso keresett séf, BBQ-s, folyamatosan hívják rendezvényekre, a napokban is vidéken lesz sütni.

A 2020-21-es bezárások kivételével talán soha nem látott akadályokat kell megugrania a vendéglátókat. Az egekbe elszállt élelmiszer- és (céges) rezsiárak mellett a munkaerőhiány immár nem problémás, hanem kétségbeejtő. Hallgattassék meg persze mindig a másik fél is, ennek az éremnek is két oldala van, de a vendéglátószektor egésze gyakorlatilag egy emberként állítja, hogy nem problémák, hanem óriási válság van a tettrekész, dolgozni akaró, jó hozzáállású munkaerő piacán.

Hirdetés

Mindez így néz ki a mindennapokban. KicsiZso mai élő bejelentkezése:

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram