Hirdetés
Hirdetés

Kézműves boltocskából az ország minden szegletébe: Újabb Anjuna-sikerek

SZERZŐ: DiningGuide
2019. október 22.
Emlékszünk még a Lövőház utcai vagányra szabott kis jégrémboltocskára? A lótuszülésben pálcikás fagyikat tartó elefánt logójára pillantva nem gondoltuk volna, hogy néhány év leforgása alatt franchise lesz a két fiatal (és nem vendéglátós) srác vegán jégkrémezőjéből, négy év múlva pedig már az országhatár sem jelent nekik akadályt.
Hirdetés

A legelső üzletük megnyitása óta tartják magukat a minőséghez, és minden jel arra mutat, hogy az Anjuna-jégkrémekben pont azt nyalja be a – jobbára egészségtudatos és vegán – közönsége, amire vágyik. A mindennemű csalás, adalék, csökkentő-növelő-tartósító nélküli hideg édességek 2016 óta egymás után egy sor helyen felütötték a fejüket, így ma már összesen öt üzlettel várnak, valamint egy állandó kitelepüléssel a Szent István Bazilika terén. Egyik helyszínük pedig Balatonfüred.

Ambiciózusságuk nem kérdés, franchise-t is kínálnak, idén ősszel megszellőztették, hogy jövőre külföldön is nyitnak Anjunát (nem árulták el, hogy hol), de ennél is komolyabb hír, hogy megnyerték egy országos élelmiszerüzletlánc versenyét. A Hungaricool cím alatt futott megmérettetésen egyébként mintha csak őket definiálták volna, ugyanis így hangzott a pályázati kiírás: Innovatív, újszerű - összetevőiben, előállításában és/vagy csomagolásában egyedi megoldásokat alkalmazó -, ötletgazdag, a fenntarthatóságot lehetőség szerint szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban nem kapható termékek bemutatása. (Forrás.)

300 nevező közül kerültek ki győztesként, jövő áprilistól pedig országos terjesztésben is kaphatók lesznek a "mentes" és vegán Anjuna jégkrémek. Szép eredmény!

Olvassa el interjúnkat is az Anjuna-alapítókkal!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram