Hirdetés
Hirdetés

Kevert whiskey a kevert harcművészetek királyától, Conor McGregortól

SZERZŐ: DiningGuide
2018. szeptember 24.
Amikor az MMA ketrecharcosa megjelenik remekül szabott öltönyeiben, egészen úgy tűnik – néhány másodpercig legalábbis –, mintha most lépett volna ki egy gentleman club ajtaján. Már csak egy pohár ital hiányzik a kezéből. Hopp, immáron az is megvan!
Hirdetés

Conor McGregor született provokatőr – és született harcos. Történetesen a ketrecharc történetének legjobban fizető szerződését írták alá vele nemrég, és a személyes brandjének értékét dollármilliókban számolják. A sportoló most csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik az imázsukat egy drága itallal kívánják tovább építeni, Bob Dylan, Drake vagy David Beckham nyomdokain, és persze további pénzeket keresni vele.

Forrás: youtube.com

A már említett rekorder szerződés aláírásakor McGregor immár saját ír whiskey-jével koccinthatott. A ketrecharcos italát a Proper No. Twelve Irish Whiskey név alatt keressük, a whiskey típusa pedig nem véletlen, hiszen a sportoló ír származású.

A Proper No. Twelve-t ráadásul a világ legrégebbi whiskey-lepárlójában főzik, miután közel százféle változatot próbáltak ki. A győztes egy komplex és kifinomult, selymes és könnyen fogyasztható blend whiskey, amiben a vanília, méz és füstös aromák fedezhetők fel – szól az ajánló. Nevét Dublinnak arról a negyedéről kapta, ahol McGregor felnőtt, és megtanult verekedni (a képek alapján amúgy egy békés és szolid lakónegyed).

Hogy még vonzóbbá tegye az italt, McGregor megígérte, hogy minden eladott rekesz után 5 dollárt jótékonysági célra fordít: összesen évi 1 millió dollár összegben – mondhatjuk tehát, hogy meglehetősen optimisták az eladásokat illetően.

McGregor harci szelleme remélhetőleg nem szállja meg azokat, akik isznak a whiskey-jéből...

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram