Készen áll egy kulináris utazásra? Első állomás - Andrássy út 111. és a La Perle Noire

SZERZŐ: DiningGuide
2015. október 14.
Ha külföldre utazunk, első látogatásunk rendszerint a helyi gasztronómia felfedezéséhez vezet, a legjobb helyi étterembe vagy éttermi negyedbe, ahol a régióra jellemző alapanyagokat és ízeket kóstolhatunk meg. Csodálhatjuk a fűszerek kombinációit, az új ízek harmóniáját és ha van rá lehetőségünk, a piacok nyüzsgő forgatagát is. Ha pedig mindezt hazatérve is fel szeretnénk idézni, biztosan hozunk egy-két specialitást, hogy akár hetek múlva is átéljük utazásunk minden pillanatát.

De mit tegyünk, ha nem vagyunk konyhatündérek vagy ugyanazt a hatást nem tudjuk magunk elérni, bár az alapanyagok ugyanazok vagy egyszerűen csak idő szűkében nem áll módunkban a konyhában tüsténkedni?
Egy kreatív konyha Budapesten elrepítheti Önöket a világ bármely szegletébe, különleges kulináris újdonságaival és gondosan megkomponált harmóniáival. Mindehhez nem kell messzire menni, hiszen az étterem Budapest szívében, a Világörökség részeként is ismert Andrássy úton található.
La Perle Noire Restaurant & Lounge a Hősök tere közelében, a Diplomatanegyedben már közel 2 éve törekszik a gasztronómiai élményszerzés és a különböző újdonságok megismertetésére.
[tw-parallax image="https://diningguide.hu/wp-content/uploads/2015/10/LaPerle2.jpg" target="self" lightbox="no" ][/tw-parallax]
Törekvéseiket sikerek, elismerések,  a vendég elégedettség folyamatos növekedése jutalmazza. Aki az egyediségét, a gourmet kifinomultságot keresi, az a tálalás látványától már megkapja az élményt, hiszen az étvágygerjesztés egyik legrafináltabb eszközével hatnak érzékszerveinkre. A fantáziadús szín- és íz párosítások adta változatosság látványban és ízlelésben is a legmagasabb fokú élvezetet nyújtja. Különleges, ritka fűszerek, az íz élvezetet fokozó étkek és italok közötti harmóniát a kézműves borok csak fokozzák.
Szinte látjuk magunk előtt a piaci választékban a legjobbat, a legizgalmasabbat azonnal megtaláló Chefet, Koncz Lászlót, aki hozzáértésével teszi fel a koronát az ételsorok összeállításának különlegességére.
A La Perle Noire egyik fő erénye a barátságos és szakszerű kiszolgálás, mindez kifejezetten szerethető élménnyé teszi az ott eltöltött időt.


Mindezeket garantálva a vendégek professzionális kiszolgálásáról a tulajdonosok, Szarvas Szilvia és Gendur András folyamatos jelenlétükkel gondoskodnak, nem csoda, hogy a törzsvendégek száma egyre nő.
Szóval, hazatérve külföldi barangolásainkból, ne mulasszuk el a nemzetközi konyhájáról nevezetes La Perle Noire kulináris élményeit kipróbálni... Ajánljuk azért, mert a La Perle Noire  a világpolgár ízlésével,  a Világörökség részeként elismert klasszikus hangulatú, Andrássy úton  az élmény és az érzés harmóniáját kínálja mindennap, a szabadságunk utáni hétköznapokon is.
Asztalfoglalás:
+36 1 462 2189 | [email protected]
1063 Budapest, Andrássy út 111.
Nyitva tartás: 12:00 – 24:00
www.laperlenoire.hu
www.facebook.com/laperlenoirebudapest
A fotókért köszönet Balkányi Lászlónak.
Tovább olvasok
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram