A Düsseldorfban évente megrendezett ProWein szakkiállítás és vásár a borszakma egyik legjelentősebb szakmai találkozója. Március 20-a környékére szokták irányozni a rendezvény dátumát, amelyet idén járványbiztonsági okokból május 15-e és 17-e közé tettek át.
A ProWeint tíz óriási expócsarnokban rendezik meg közel 7000 kiállító részvételével, akik több mint 60 országból érkeznek. A pandémia előtti utolsó „normális" évében rekord számú szakmai látogató érkezett Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány fővárosába, 61 500 regisztrált fő.
ProWein goes city név alatt a kiállítóhelyszínen kívül is zajlik a rendezvény a városban. Düsseldorf vezetése él a lehetőséggel, és a „civilek" számára is bor- és gasztronómiai programok sorát nyújtják városszerte a ProWein expó három napja alatt.
Bízunk benne, hogy az ugyancsak márciusra (2022.03.22-24.) szervezett Sirha Budapest lebonyolítása problémamentes lesz. Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításának keretein belül rendezik meg a Bocuse d'Or Europe-ot is, a verseny kontinentális fordulóját.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.