Hirdetés
Hirdetés

Később kóstol a borszakma: elhalasztották a világ egyik vezető borkiállítását, a ProWeint

SZERZŐ: DiningGuide
2022. február 1.
Későbbi időpontra halasztják a borvilág egyik legnagyobb volumenű nemzetközi rendezvényét, a ProWeint.
Hirdetés

A Düsseldorfban évente megrendezett ProWein szakkiállítás és vásár a borszakma egyik legjelentősebb szakmai találkozója. Március 20-a környékére szokták irányozni a rendezvény dátumát, amelyet idén járványbiztonsági okokból május 15-e és 17-e közé tettek át.

A ProWeint tíz óriási expócsarnokban rendezik meg közel 7000 kiállító részvételével, akik több mint 60 országból érkeznek. A pandémia előtti utolsó „normális" évében rekord számú szakmai látogató érkezett Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány fővárosába, 61 500 regisztrált fő.

ProWein goes city név alatt a kiállítóhelyszínen kívül is zajlik a rendezvény a városban. Düsseldorf vezetése él a lehetőséggel, és a „civilek" számára is bor- és gasztronómiai programok sorát nyújtják városszerte a ProWein expó három napja alatt.

Bízunk benne, hogy az ugyancsak márciusra (2022.03.22-24.) szervezett Sirha Budapest lebonyolítása problémamentes lesz. Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításának keretein belül rendezik meg a Bocuse d'Or Europe-ot is, a verseny kontinentális fordulóját.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram