Június 3-án az esti órákban derült fény arra, hogy ki nyerte 2024-ben az Év Étterme Díját, emellett pedig természetesen sok más, hazai vendéglátóhelyeket méltató díj is kiosztásra került. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott ezen az ünnepélyen és szívből gratulálunk a díjazottaknak! Íme néhány fotó arról, hogyan is zajlott a Gála – első körben mutatjuk a különdíjasok Díjátadóját és az est előkészületeit.
Hirdetés
az eseménynek idén is a Várkert Bazár adott helyetSárközi Ákos és az est egyik műsorvezetője, Gundel Takács Gábor Előkészületek: Rácz Jenő és Bicsár AttilaVárakozás a Gála előtt – néhány perc és kiderül, kik kapják a díjakatAz Év Alternatív Vendéglátóhelye, a Buborék Csopak képviseletében Berki Dávid, illetve Harel Zakaim az Év Szerethető Étterme Díjjal, amit a Goli – fire hearted kitchen kapottAz Év Koktélbárja a Múzsa Bár lett, a díjat Rédli Ádám head bartender vette átKolonics Zoltán az Év Cukrászdája Díjjal, mellyel ettől az évtől egyben a Best of the Best Patisserie Díjat is birtokoljaAzÉv Sommelier-je Díját Rácz Imre, a Spago Budapest by Wolfgang Puck sommelier-je vette át Rókusfalvy Pál nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztostólAz Év Éttermi Cukrászadíját Szűcs Árpád, a Kollázs Brasserie & Bar cukrásza nyerte elAz Év Innovatív Konyhájának járó különdíjat az Onyx Műhely vehette át, a díjjal pedig Horváth Ákos állt a színpadonAz Év Ifjú Séf Tehetsége Díj Pohner Ádámé, az Iszkor Mályinka séfjéé, a díjat pedig Andrejszki Richárd, a Chef Market tulajdonos-ügyvezetője adta átAz Év Séfje 2024-benRosenstein Róbert, a Rosenstein étterem séfje lett A 2024-es év Dining Guide Életműdíját Nyíri Szása, az Arany Kaviár társtulajdonosa és séfje vehette át Rosenstein Tibortól és Bíró LajostólAzÉv Fenntartható Étterme Díját a zebegényi Natura Hill Vendégház és Étterem képviseletében Szilvási Mihály kapta, a díjat a BIBO alapítója és szakmai vezetője, Juhász András adta át
A képes beszámolót folytatjuk a Dining Guide Év Étterme Gála TOP 10 díjazottjaival!