Hirdetés

Tavaly elsőként adtunk hírt az encsi Dudás-fivérek miskolci pizza projektjéről, majd a Pizza, Kávé, Világbéke idén februárban az Év Street Food Díját érdemelte ki a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban. Úgyszólván kötelességünknek érezzük hírt adni az első éves születésnapjukról is.

Hirdetés

A holnapi napot ünneplésre szánják az encsi-miskolci olaszok (és ígérjük, ezt a jelzős szerkezetet tovább már nem ragozzuk). Egyszóval Dudás Szilárd, Dudás Szabolcs és az ő egy év alatt jól bejáratott kis csapatuk minden kedves pizza-, kávé-, és békekedvelőt sok szeretettel várnak a PKV-ba.

@Pizza, Kávé, Világbéke Facebook

Annyit fűznénk csak hozzá a születésnaphoz, hogy street food kategóriában az egyéves nyitvatartás ma már bizony nagy szót jelent. Reméljük, egyben garanciát is arra, hogy a Pizza, Kávé, Világbéke által eddig képviselt színvonal épp úgy állandósul, mint maga a pizzázó Miskolc főutcáján!

Az ünneplés időpont: 2018. szeptember 22-én, szombaton délelőtt 10 órától.

Gyerekeknek ajándék fagylalt és vattacukor jár, a kedves kísérőikkel pedig estétől közös koccintás, este tízkor ünnepélyes tortafelvágás. Esemény itt, de leginkább persze Miskolcon, a Széchenyi István út 19-es szám alatt!

 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS
Tovább olvasok