"Becsülendő az a lelkesedés, ahogy Tauber Áron a konyha élére állt, Bíró Lajos pedig hetvenévesen sem bír magával, japános fegyelmezettséggel fejleszt, feladatokat oszt, mondjuk a szókimondó stílusa és harsánysága megmaradt, jól is áll neki. És ez a munkakedv legalább annyira szerethető, mint az asztalra érkező fogások." (Ahol a saját csúcsok megdöntése a cél – Vendéglő a KisBíróhoz)
- A pontyhalászlé legendás, Bíró Lajos édesapjának receptje, amit olyannyira hagyománytisztelően készítenek az étteremben, hogy még a paprika is paksi hozzá.
- A halászlevet sziki ponty filéjével kínálják, de rendelhető külön hozzá posírozott belsőség is.
- A töltött káposzta Emike receptje az Igási Koccintóból (érdemi információ öreg motorosoknak), ami garantálja a tökéletes, hagyományos ízeket, az alapjául szolgáló fermentált káposztát pedig a vecsési Dabasi család készíti titkos recept alapján, amit már három generáció óta őriznek.
- A libamájat Lóka Csaba szállítja, erős érv mellette, hogy még Japánban is rajonganak érte.
Vendéglő a Kisbíróhoz karácsonyi ajánlata:
Paksi pontyhalászlé (25 dkg pontyfilével) 3200 Ft
Posírozott belsőség (20 dkg) 2500 Ft
Hideg libamáj zsírjában (14-20 dkg) 200 Ft/dkg
Töltött káposzta 3400 Ft
A megrendeléseket december 19-e, csütörtökig várják!
Rendelésleadás ezeken az elérhetőségeken: +3613766044 és [email protected]
A megrendelt ételek átvétele: december 23-án 12-23 óra között az étteremben (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/d)
Az étterem weboldala
Egy kis kedvcsináló a Vendéglő a Kisbíróhoz karácsonyi menüjéhez!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.