2019-ben jelentette be Gerendai Károly és Jókuti András a Nudli Tésztakantin ötletét és közelgő megnyitását. A pandémia ezt az időpontot is arrébb tolta, de 2020 decemberében – éppen egy igen nehéz időszakban – megnyílt az Október 6-a utcai étterem.
A Világevő bloggerként ismert Jókuti András ötlete alapján megvalósult tésztabár nem könnyű műfajban méretteti meg magát, hiszen a magyar tésztaételeket hagyományosan az otthon is könnyebben elkészíthető fogások közé soroljuk, és nem feltétlenül gondolunk rá abban az éttermi kategóriában, amit a Nudli képvisel. Tésztaételeik valóban minőséget képviselnek, úgy készítenek el akár egy szimpla krumplis tésztát, túrós csuszát vagy mákos nudlit, ami valóban megéri az étteremlátogatást. A séf, Balogh Dániel korábban többek között a W35-ben és Revoluciónban mutatott nívót a street foodban.
Tovább olvasok:
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.