Friss
Üzlet
Château
WineGuide
TOP100
Lounge
Főzz a Séffel!
Kisfaludy Program – Támogatás
Hirdetés
Hirdetés
Keresés:
Gépelje be amit keres, majd nyomja meg az “ENTER” gombot
Friss
Jobban érzi az ízeket az átlagnál?
SZERZŐ:
DiningGuide
2015. augusztus 27.
Egy genetikailag örökölt tulajdonságnak köszönhető az, hogy egyes embereknek több ízlelőbimbójuk van, így bizonyos ízeket sokkal erőteljesebbnek éreznek, sőt, olyat is érzékelnek, amit mások nem.
Hirdetés
Hirdetés
#
ízlelés
, #
Kishír
, #
SciShow
, #
tudomány
, #
videó
Tovább olvasok
Hirdetés
Ezeket olvastad már?
Főzz a Séffel!
Sonkafőzés kérdésében hallgassunk Bíró Lajosra! Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka
Sonkafőzés kérdésében hallgassunk Bíró Lajosra! Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka
SZERZŐ:
DG
Magazin
Koreai BBQ: amikor az alkalom szüli a szakácsot
Koreai BBQ: amikor az alkalom szüli a szakácsot
SZERZŐ:
Nagy Kamilla
Főzz a Séffel!
Fonott kalács, ahogyan Hájos Bálint készíti a La Téne-ben | Főzz a séffel!
Fonott kalács, ahogyan Hájos Bálint készíti a La Téne-ben | Főzz a séffel!
SZERZŐ:
Kovács-Vass Réka
1
2
3
…
2 142
Következő »
Hirdetés
Főzz a Séffel!
Kínai marhahúsleves Wang Mester hagyományos receptje alapján I Főzz a séffel!
Kínai marhahúsleves Wang Mester hagyományos receptje alapján I Főzz a séffel!
SZERZŐ:
Nagy Kamilla
Gourmet
Hogyan párosítsuk a tésztafajtákat szószokkal?
Hogyan párosítsuk a tésztafajtákat szószokkal?
SZERZŐ:
Kertész Zsanett
Friss
Mire figyeljünk húsvéti sonka vásárlásnál? – a Hússzabóság segít!
Mire figyeljünk húsvéti sonka vásárlásnál? – a Hússzabóság segít!
SZERZŐ:
Kertész Zsanett
1
2
3
…
2 142
Következő »
Visit our Facebook
Visit our Instagram
e-mail:
[email protected]
© DINING GUIDE KFT. 2021. minden jog fenntartva
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram