Hirdetés
Hirdetés

Jár a köszönet a vasárnap főző négyesnek a METRO Gasztroakadémia konyháján

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 20.
Az alábbi négyes tagjai nem először főztek a március vége óta zajló önkéntes munkában. A kórházi dolgozókat segítő főzés és ételszállítás időtartamát meghosszabbítva ezen a héten is napi váltásban dolgoznak a séfcsapatok!
Hirdetés

A vasárnapi csapat, balról: Schmiedt Patrik séf, Lutz Lajos (Pierrot), Varju Viktor (Hotel Levendula, Bük) és Eszenyi Gábor (METRO Gasztroakadémia) állt össze főzni a mai kiszállításra.

Vasárnap tejszínes gombaleves készült galuskával, valamint töltött paprika pirított burgonyával a szakemberek keze alatt.

Több kórháznak és az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport munkatársainak szállítják ki a Magyar Bocuse d'Or Akadémia munkatársai az ételeket.

Köszönet az állhatatos munkáért a séfeknek!

Az önkéntes akcióról bővebben...

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram