Hirdetés
Hirdetés

Jár a köszönet a séfnégyesnek a mai főzésért is!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 8.
Több mint egy hete zajlik az önkéntes főzés minden nap a METRO Gasztroakadémia konyháján. A Bocuse d'Or-tagok közül egy igazán színes társaság fogott össze ezen a napon, hogy kórházi dolgozók ebédjét biztosítsák.
Hirdetés

Képekben számolunk be a jótékonysági főzésről napról napra. Íme, a legfrissebb csapat. Danó Zoltán (Búsuló Juhász), Wolf András (Salon Étterem, A Séf Asztala), Haraszti Zsolt (Société) és Mizsei János (Mák Bisztró) séfjeinek is.

Zöldborsóleves csirkeszárnnyal (és Haraszti Zsolttal).

Rakott kelkáposzta és egy átható tekintet: Danó Zoltán munkában.

Taittinger sapka, Bocuse d'Or maszk, Wolf András.

Nem gondoltuk volna nemrég, hogy ennyi káposzta társaságában fogjuk megmutatni Mizsei Jánost, hát ez a perc is eljött.

És még egy csapatkép. Köszönjük a séfeknek a mentősök és kórházi dolgozók nevében is!

Főzzön, avagy süssön együtt fánkot húsvétra Wolf Andrással!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram