Japán Ínyenc Hét Shigeki Iimura Cheffel a Buddha-Bar Budapestben

SZERZŐ: Igor
2016. április 25.
A gasztronómia kedvelőinek kedvenc találkozóhelyén év eleje óta minden hónapban más-más ország tradicionális ételeivel, fűszereivel vagy éppen azok ihlette koktéljaival ünnepelhettük a 2016-os év food festival időszakát. India, Kína majd Thaiföld után a gasztronómiai kalandozás utolsó állomásaként a Felkelő Nap Országának különlegességeit ismerteti meg velünk egy kicsit jobban a Buddha-Bar Budapest.

Szinte megszokhattuk már, hogy a tematikus napok alkalmával egy-egy külföldről érkező sztár séf vagy bartender egészíti ki a budapesti csapatot, hogy kreációikkal együtt kápráztassák el az érdeklődőket, s természetesen ez most sem lesz másként.
Az áprilisi fesztivál különleges vendége Shigeki Iimura, a nemzetközi Buddha-Bar lánc vezető Japán séfje lesz, aki Osama Kutaini, a Buddha-Bar Budapest Executive Chefjének meghívására mutatja majd be a japán konyhaművészet terén szerzett sokéves tapasztalatát, valamint szeretteti meg velünk a japán különlegességeket az eddigieknél is jobban. Shigeki chef - aki egyébként szenvedélyesen rajong a japán és nyugati országok konyháinak fúziójáért – a tematikus napok alkalmával különleges vacsorára invitál bennünket, ahol a tradicionális japán ínyencségek mellett saját kedvenceit prezentálja majd az étterem vendégeinek a különleges látványkonyhának köszönhetően. A sushiért, sashimiért és egyéb helyi specialitásokért rajongók külön örülhetnek, hiszen a japán hét zárásaként Shigeki chef május elsején a város egyetlen ázsiai büféjével szolgáló Sunday Brunch-án szintén személyesen prezentálja a japán gasztronómia legjavát.


Amikor azt mondjuk, hogy tematikus napok, tényleg számításba jöhet minden, ami japánnal kapcsolatos. Ekkor nem csak az ételek szerelmesei örülhetnek, hiszen a fogások mellé a Choya jóvoltából szakét és más gyümölcsös japán likőrt is kóstolhatunk. Azt már tudjuk, hogy a Klotild Palotában egy percre sem áll meg az élet, melyet most is igazol, hogy április 30-án, szombaton este, ha már jót ettünk és ittunk, még mindig izgalmas program vár ránk! A hölgyek életre kelthetik a bennük lakozó gésát, az urak pedig a harcos szamuráj énjüket, hiszen egy fergeteges – akár beöltözős – mulatsággal vár mindenkit a Buddha-Bar Lounge a legjobb Buddha-Bar zenékkel és koktélkreációkkal, valamint további üdvözlőital-különlegességgel a Hakutsuru  Sake jóvoltából.
Ha valamiért mégsem tudnánk május elsejéig részt venni a japán kalandozáson, nem kell nagyon bánkódnunk, hiszen itt a tavasz, az új szezon pedig számtalan újabb finomságot hozott magával a Buddha-Bar Budapest étlapjára. Aki nem hiszi, járjon utána.
http://www.buddhabarhotelbudapest.com/hu/special-events/japanese-food-festival/
Asztalfoglalás:
[email protected]
06 1 799-7302
Tovább olvasok
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram