Hirdetés
Hirdetés

Izgalmas hírek a Tanti háza tájáról!

SZERZŐ: diningguide
2018. április 5.
Üdítő hírrel szolgálhatunk a múlt heti, kurtára fogott étterembezárás hírünk után. Március 31-én tartott utoljára nyitva a Tanti, májusban pedig ugyancsak érdemes lesz figyelni: kisebb átalakításokat követően Huszár Krisztián irányítása alatt új néven, új elgondolással új étterem jelentkezik a Hegyvidék Központban.
Hirdetés
Legjobb tudomásunk szerint a Beszálló február végi búcsúzásáról és a Tanti bezárásáról is itt, a Dining Guide-on adtunk hírt elsőként. A Madách téri ázsiai-magyar food bar utolsó felvonása idején Huszár Krisztiánék folytatásról beszéltek, de hangsúlyozzuk, hogy a Tanti helyén jelentkező új étterem nem a Beszálló továbbgondolása lesz. És nem is a Fáma is a kistestvére.

Korábbi híreink a témában:

Huszár Krisztián a 2018-as Dining Guide Év Étterme gálán
Önálló koncepció mentén a magyaros vonalat vállalja fel az új hely, többek között báránnyal, mangalicával – ennél többet viszont még nem tudhatunk az étlap alakulásáról.
Az új néven jelentkező Tantiban azt láthatjuk-kóstolhatjuk nemsokára, amit Huszár Krisztián a kortárs magyar konyháról gondol.
Az étterem nevét egyelőre nem lehet tudni. Kisebb átalakítások és nagy remények a megújuló Tantiban!
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram