A bisztró nem akar többnek látszani, mint, ami valójában. Egy hely, ahova érdemes beülni, enni egy jót, kikérni egy pohár minőségi bort, s mindezért annyit fizetni, amennyit egy jó városi étteremben elkérnek - ezt a szépséget már Feke Zoltán mondja nekünk, és nem is feszegetjük tovább, majd megnézzük, és akkor le tudjuk fordítani tényekre. Egyébként meg azért Feke beszél, akit (éttermét, a Petrust) a Michelin Bib Gourmanddal szeret, mert ő a Fine Bistro gasztronómiai tanácsadója, ebbéli minőségében pedig Kiripolszki István séf segítője. Utóbbinak egyébként nem ismeretlen az Andrássy, mert anno a Kogartban volt konyhafőnök. A borokról Spák Rajmond gondoskodik, ő az elmúlt években Londonban pallérozódott és a Fine Bistro kedvéért jött haza.
Az alapvetően magyar fogásokat hangsúlyosan szerepeltető nemzetközi konyháról még annyit tudtunk meg (csupa meglepetést!), hogy igyekeznek majd a lehető legjobb alapanyagokat beszerezni, és, hogy Andrássy út ide, Andrássy út oda, az árak nem szállnak el.