Hirdetés
Hirdetés

Indulna a Bocuse d'Oron? Pályázzon!

SZERZŐ: DiningGuide
2015. június 22.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia hivatalos versenykiírása már elérhető a honlapjukon: pályázzon, induljon, írjon receptet, hogy részt vehessen a legnagyobb szakácsversenyen. Íme a részletek.
Hirdetés

Molnár Gábor hústányérja 2015-ben.

Molnár Gábor hústányérja 2015-ben.


Jövő májusban Budapesten rendezik a Bocuse d’Or Europe döntőjét, amelyre a februári magyar döntőt megnyerő hazai versenyző kvalifikálhatja magát. A Bocuse d’Or Magyarország 2016 döntőjének kiválasztási folyamata kezdődött meg, amelyre minden olyan magyar állampolgárságú szakács pályázhat, aki 1994 január 24-e előtt született, és érzi magában a felkészültséget, szakmai tudást és elhivatottságot, ami a versenyhez alapvető feltétel.
Állomások Lyonig. Forrás: bocusedorhungary.hu

Állomások Lyonig. Forrás: bocusedorhungary.hu


A selejtező versenytémája: Mangalica a piac kínálatával. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy három húselemből (mangalica tarja, mangalica karaj, mangalica pofa, nyelv) legalább kettőt, a piac kínálatából minimum három zöldséget vagy gyümölcsöt kötelező felhasználni. A fenti témára írt recepttel és fényképpel lehet pályázni az [email protected] email címen.
Molnár Gábor győztes plakátja 2015-ben

Molnár Gábor győztes plakátja 2015-ben


Az indulók segítséget is kapnak: az alábbi linken elérhető egy mintarecept, ami útmutatás a recept hosszára és tartalmára vonatkozóan. A magyar döntő nyertese egyenesen a budapesti Bocuse d’Or Europe döntőjére kvalifikálja magát, ahol a sikeres versenyzés egyenes utat jelent a 2017-es lyoni döntőre.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram