Hirdetés
Hirdetés

Íme, Veres István és a magyar csapat halétele a Bocuse d'Oron!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. október 16.
A verseny tökéletes időzítéssel halad, Veres István és Molnár Bence commis az utolsó simítások után kitálalták a halételt, íme a kóstolózsűrinek átadott halfogás!
Hirdetés
Fotó: Bocuse d'Or Europe 2020 LIVE
Külön nagy élmény látni és hallani, hogy magyar konferanszié is kíséri a nemzetközi versenyt, Jókuti 'Világevő' András bedobott egy Magyarországot is a Hungary után a színpadon.

Elegánsnak és kifinomultnak nevezte a zsűri elnöke a magyar csapat halfogását, omlós-puha állagú hallal és könnyed, friss körítéssel:

A zsűri elnöke kóstol / Fotó: Bocuse d'Or Europe 2020 LIVE
Balról: Sült póréhagyma, karfiol, rókagomba – Savanyított hagyma, uborka, citromnádvaj, édeskömény – Afrikai harcsa, tengeri alga, szerecsendiós burgonyapüré  – Puliszkakrém – Karalábé, juhtúró, parmezán és puliszka – Hagymaszósz
A Veres István vezette magyar csapat haltányérja:

Nem kis kihívás a magyar csapatnak a szokatlan Bocuse d'Or-alapanyag

»» tovább olvasok
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram