Hirdetés
Hirdetés

Íme, a Bocuse d'Or döntős versenyzőinek tányérjai

SZERZŐ: DiningGuide
2019. október 25.
A szerdán lezajlott versennyel hivatalosan is megkezdődött a Bocuse d’Or versenyszezon. Az előselejtezőn továbbjutott szakácsok neveit a verseny napján már közzétettük, most pedig megmutatjuk a versenyműveket is. 2020 februárjában döntő!
Hirdetés

Fotók: Fekete Antonio / Designfood

A Bocuse d'Or hazai fordulójának hat továbbjutója az alábbi képen:

Veres István (Babel Budapest)
Palágyi Eszter (Luxury Collection Hotel – Matild-palota, Budapest)
Haraszti Zsolt (Société Budapest)
Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló)
Csik Gábor (Caviar & Bull Budapest, Budapest)
Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferencia-központ, Baktalórántháza)

Veres István győztes tányérjai

A 2. helyezett Palágyi Eszter tányérjai

A 3. helyezett Haraszti Zsolt tányérjai

Kelemen Roland tányérjai

Csik Gábor tányérjai

Huszár Tibor tányérjai

Gratulálunk a versenyművekhez!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram