Hirdetés
Hirdetés

Imádjuk vagy utáljuk? Előbb kóstoljuk meg: az espressotonic

2017. március 30.
Ha egy újhullámos kávézóban espresso tonikot, netalán espronicot kínálnak a kávélapon, gyanakodjunk, hogy nem két külön pohárban fog érkezni az espresso és a tonik. Elsősorban az Egyesült Államokban és Ausztráliában dívik ez a furcsa trend: a pohárba először tonik kerül (vagy tonik sok jéggel), a tetejére pedig egy dupla espressót öntenek. Egyes baristák lime-mal vagy mentával […]
Hirdetés

Ha egy újhullámos kávézóban espresso tonikot, netalán espronicot kínálnak a kávélapon, gyanakodjunk, hogy nem két külön pohárban fog érkezni az espresso és a tonik.

Elsősorban az Egyesült Államokban és Ausztráliában dívik ez a furcsa trend: a pohárba először tonik kerül (vagy tonik sok jéggel), a tetejére pedig egy dupla espressót öntenek. Egyes baristák lime-mal vagy mentával kínálják. Rajongói szerint csak elsőre tűnik bizarrnak ez a kombináció, valójában nagyon ízletes és hihetetlenül frissítő hatású.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram