Hirdetés
Hirdetés

I'm Beautiful, I'm Strong... A hónap, amikor a férfiaktól is szép gesztus, ha a pink ajánlatból választanak

SZERZŐ: DiningGuide
2021. október 1.
A Gresham Palotában egész októberben különleges jelentéssel bír, ha a pink italokból és finomságokból választanak: a "pink hónap" különleges ajánlatainak bevételeiből 15%-ot ajánl fel a Kollázs és a Múzsa Bár a Mellrákinfó Egyesület részére.
Hirdetés

Pink október szellemében, a mellrák elleni küzdelem hónapjának tiszteletére a Four Seasons Hotel Gresham Palota bemutatja pink tematikájú eseménysorozatát, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára, és adományokat gyűjtsön a Mellrákinfó Egyesületnek.

Pink Patisserie

Menyhárt Attila cukrászséf pink ihletésű süteményei közül egy igazi egzotikus kalandra hív az Elixir a grapefruit, Campari és Orelys hármasával, valamint a Red Rose vérnaranccsal, vörös bársonnyal, rózsával és mascarponéval. A pink süteményeik mindegyike különleges élményt kínál, így egy nemes cél támogatása sosem tűnt édesebbnek. Amennyiben otthona kényelméből szeretné élvezni a Kollázs süteményeket, a Pink October torta előrendeléssel is elérhető.

Fotó: Four Seasons Budapest

Pink Herendi Teadélután

Találkozzon barátaival és családjával egy kellemes teadélutánra a Gresham Palota történelmi Páva üvegkupolája alatt. Ellenállhatatlan teasütemények és az extravagáns falatok libamáj mousse-t tartalmaznak gránátalmával és rózsaszín profiterollal, míg a rózsasüteményeket eperre, füstölt kecskesajt terrine-nel és málnával készítjük. Herendi porcelánon szervírozva, élőzene kíséretében az angol királyi család vendégeiként érezhetik magukat.

Fotó: Four Seasons Budapest

Pink italok a Múzsa bárban

Kóstolja meg a Múzsa csapata által készített legújabb „I’M” koktélkreációkat. Vendégeink szépnek, legyőzhetetlennek vagy bátornak érezhetik magukat italválasztásuk alapján. Az „I’M” Beautiful koktél gyümölcsös finomság pikáns keveréke gin, málna, rózsabors, tárnics és citrushabbal, míg az „I’M” Strong koktél pekándió, füge és rózsaszín gránátalma kacér keveréke. Látogasson a Múzsába és ízlelje meg a teljes koktélkínálatot októberben.

Fotó: Four Seasons Budapest

Pink italok a Kollázs bárban

A Kollázs bárban fantáziadús koktélok kóstolására invitáljuk az érdeklődőket, amelyeket head bartenderünk, Kováts Dániel készített, mindet ellenállhatatlan rózsaszín csavarral és zamatokkal. A Pink Lady ginnel, naranccsal és bergamottal csábítja el a koktélok szerelmeseit, míg a Mary Pinkford olyan könnyed ital rummal, maraschino cseresznyével és ananásszal, amelyet egész októberben szívesen fogyasztanánk.

Fotó: Kollázs Brasserie & Bar

„Pretty In Pink” est” október 22-én, pénteken. Támogassa Ön is a mellrák elleni küzdelmet és vegyen részt egy pink tematikájú esten Budapest legszebb kézműves koktélbárjában. Eseményünk különleges fellépője Eliza Bliss hegedűművész, aki a 20 órakor kezdődő The Violove show keretein belül klasszikus és pop slágerek sziporkázó feldolgozásaival fogja elkápráztatni a közönséget. 22 órától az On Time Band gondoskodik a jó hangulatról.

Múzsa Bár / Fotó: Barbay Csaba


A Mellrákinfó Egyesületről

A Mellrákinfó Egyesületet 2015-ben alapította Halom Bori személyes érintettsége nyomán azzal a szándékkal, hogy sorstársait támogassa. Az egyesületi tevékenységeket végzők mind átestek ezen az embert próbáló betegségen, ezért pontosan tudják, hogy milyen lelki és testi megpróbáltatásokon megy keresztül egy nő, amikor szembesítik a diagnózissal. A Mellrákinfó Egyesület tevékenységei közé tartozik többek között az érintettek támogatása a betegség közben és után, képzések és céges felvilágosító előadások lebonyolítása, figyelemfelhívó kampányok létrehozása, hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon való részvétel és felvilágosító anyagok készítése.

A mellrákkal való szembesülés és a gyógyuláshoz vezető út emberfeletti”- mondta Halom Bori, az egyesület vezetője. “Ezért igyekszünk minél több fórumon a lehető legtöbb embert megszólítani. Kötelességünk vigyázni a testünkre és annak jelzéseire, és el kell járni az ingyenes mammográfiás szűrővizsgálatra 2 évente a 45-65 év közötti hölgyeknek. Ha pedig bármi szokatlant észlelünk magunkon, akkor azonnal orvoshoz kell fordulni.

Hirdetés

A Kollázs csapata azt kéri, hogy vendégeik használják a #fsthinkpink #pinkoctober #fsbudapest és #mellrakinfo hashtageket a pink választások után, és osszák meg az élményeiket a @fsbudapest, @muzsabar, @kollazsbudapest, illetve @mellrakinfo profilok megjelölésével!

Csatlakozzon a Kollázs Brasserie & Bar eseményéhez!

A teljes promócióban résztvevő bevétel 15%-a felajánlásra kerül a Mellránkinfó Egyesület részére.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram