Hirdetés
Hirdetés

Ilyen a tökéletes panna cotta

SZERZŐ: nabelekzs
2015. szeptember 24.
A bécsi Francesco étteremben ettük, és pont olyan, amilyennek lennie kell.
Hirdetés

Egy hajszál választja el attól, hogy szétessen, pont annyira édes, hogy ne csak tömény tejszínízt lehessen érezni. A piros (nagyon gyanúsan fagyasztott) bogyós gyümölcsszósz nem sokat adott hozzá, ahhoz mondjuk beszélnie kellett volna, mert ez az állag mindent vitt. Nem könnyű amúgy ezt a textúrát  elérni úgy, hogy szépen kijöjjön a formából, de ez csak technológiai szempontból érdekes.
És igen, kanállal megbökve azonnal repedt és csak azért tartott viszonylag sokáig, mert nem akartam, hogy vége legyen.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram