Hirdetés
Hirdetés

Ilyen a tökéletes panna cotta

SZERZŐ: nabelekzs
2015. szeptember 24.
A bécsi Francesco étteremben ettük, és pont olyan, amilyennek lennie kell.
Hirdetés

Egy hajszál választja el attól, hogy szétessen, pont annyira édes, hogy ne csak tömény tejszínízt lehessen érezni. A piros (nagyon gyanúsan fagyasztott) bogyós gyümölcsszósz nem sokat adott hozzá, ahhoz mondjuk beszélnie kellett volna, mert ez az állag mindent vitt. Nem könnyű amúgy ezt a textúrát  elérni úgy, hogy szépen kijöjjön a formából, de ez csak technológiai szempontból érdekes.
És igen, kanállal megbökve azonnal repedt és csak azért tartott viszonylag sokáig, mert nem akartam, hogy vége legyen.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram