A The World’s 50 Best Restaurants első helyezését kétszer is bezsebelő Osteria Francescana étterem séfje, Massimo Bottura hazája egyik alapsüteményét, a crostina al limone desszertet varázsolta a három Michelin-csillagos étterme asztalára. A desszert első verziója 2011-ben, még a második csillag idején születetett meg, majd az étterem harmadik csillagának megérkezésével egy időben metamorfózison ment keresztül, amely során még könnyebbé tette ezt a citromléből, tojásból, vajból és lisztből készülő, megunhatatlan desszertet.
A második verzió már az elnevezésében Oops! I dropped the lemon tart is utal egy véletlenül leejtett süteményre, mert Massimo Bottura a desszert tálalását úgy tervezte meg, mintha az lepottyant volna a tányérra. Ezzel a játékos ötlettel és a modenai balzsamecet integrálásával sikerült megnövelni a desszert könnyed, sabayon-alapú citromos krémjének arányát az egyébként végtelenül könnyed vajas linzerrel szemben. A sabayonkrémet sokáig érlelt modenai balzsamecettel ízesíti, majd dehidratált, sózott kapribogyóval és cukor szirupban konfitált, majd „szuvidált” citrom-, narancs- és cédráthéjjal, kevés amarénameggy szorbéval és vagy cédrát szorbéval és végül az összetört linzerrel tálalja.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.