Hirdetés

Így formálja élménnyé a karácsonyi céges rendezvényeket az EXPO Catering

SZERZŐ: DG
2025. szeptember 23.
Aki már szervezett valaha is karácsonyi dolgozói- vagy ügyfélpartyt, az pontosan tudja, hogy mennyi munkával és vesződséggel jár. Nem lehet minden évben ugyanazt az újragondolt töltött káposztát és diós bejglit felszolgálni, mert a visszatérő vendégek mindig új élményre vágynak. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem egyszerű megbízható, számtalan referenciával rendelkező, mégis innovatív, évről évre megújulni képes catering partnert találni. Olyat, amelyik nem egyszerűen elkészíti és feltálalja az ételt, hanem – ezen keresztül – emlékezetes eseménnyé teszi az étkezést.
Hirdetés

Szakértelem és kreativitás 

Az EXPO Catering – más néven és cégformában - 15 éve foglalkozik rendezvények kiszolgálásával.  Az ország legnagyobb rendezvényhelyszínének, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központnak a catering szolgáltatójaként évente több mint 300 eseményen működik közre; a 30 fős koktélpartyktól a több száz fős gálavacsorákon át az akár 30 ezer fős vállalati családi napig - minden műfajban otthonosan mozog. És idén júniustól mindezt már nemcsak a fővárosban, hanem az év 365 napján, az ország bármely pontján, egységesen magas minőségben. 

Ma már szinte közhely; de a jó szolgáltató komplex feladatként kezeli a megbízásait, ami magyarul annyit jelent, hogy képes megoldani szinte bármit, amit a megbízó elképzel. A rendezvény bútoroktól az AV és IT-technikáig, a dekorációtól a felszolgált ételekig minden egy kézben marad, a partnernek nem kell vég nélküli online meetingeken egyeztetni a különböző beszállítókkal. 

Karácsony 2025

Minden szezonnak megvannak a maga trendjei. Az EXPO Catering pedig nemcsak követi, hanem diktálja is ezeket a trendeket. 

Az idei karácsony fókuszában az aktivitás és az interaktivitás áll. A vendég egyszerre érezheti magát otthon, és lehet részese a gasztronómiai élménynek. Legyen az egy téli hangulatú mákos vagy diós nudli, amelyiknél az utolsó pirítás a vendégek előtt zajlik. Vagy egy mézeskalács díszítése – a részvevők bevonásával. 

2025 karácsonyán a technika találkozik a gasztronómiával. Néhány éve még csak a sci-fikben volt lehetséges, ma már az ünnepi partyk elengedhetetlen kellékei az egyedi arcképes italok és sütemények, amelyeket a vendégekkel együtt készítenek el az EXPO Catering szakavatott cukrászai és baristái. 

Fenntarthatóság

Az EXPO Catering nemcsak a gasztronómiai minőségre, hanem a környezettudatos működésre is komoly hangsúlyt fektet. Kínálata a friss, szezonális alapanyagokra épül, a konyhai technológia pedig energiatakarékos eszközökre, elektromos járműparkra, digitális menükártya rendszerre és az egyszer használatos műanyagok mellőzésére.

Egy karácsonyi céges rendezvény ma már nemcsak a vendégekről szól, hanem arról is, hogy a vállalat milyen értékeket képvisel. A felelős döntéshozók számára egyre fontosabb, hogy az események ne csupán élményt nyújtsanak a meghívottaknak, hanem egy jó ügyet is szolgáljanak. A cég a Máltai Szeretet Szolgálattal együttműködve a rendezvényeken megmaradt, fel nem használt, kiváló minőségű ételeket rendszeresen eljuttatja a rászorulókhoz – csak tavaly több mint 10.000 adag jutott el így azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége volt rá. Ez a kezdeményezés nemcsak az ételpazarlás csökkentéséhez járul hozzá, hanem azt a szemléletet is képviseli, amely szerint a felelős vendéglátás ma már nem csupán minőségi szolgáltatásról, hanem fenntartható, tudatos működésről is szól.

A cikk a Hungexpo szakmai támogatásával született.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram