Hirdetés
Hirdetés

Igazi Bocuse d’Or veterán lett a csapat coach-a: Új szerepben Volenter István

SZERZŐ: DiningGuide
2020. január 7.
Február 5-én, szerdán zajlik Bocuse d’Or magyar döntője a Hungexpón, a Sirha Budapest második napján.
Hirdetés

Ezen a napon derül, hogy a versenyben maradt hat séf közül melyikük képviseli majd hazánkat Tallinnban idén május végén. A Magyar Bocuse d'Or Akadémia megosztotta a nyilvánossággal, hogy olyan elődök után, mint Vomberg Frigyes és Segal Viktor ki lesz a magyar csapat következő coach-a?

"Volenter István 2010 óta folyamatosan részt vesz a Bocuse d’Or hazai életében, négyszer jutott be a magyar döntőbe, háromszor harmadik, majd az utolsó alkalommal második helyezett lett. Több kiváló hely mellett a két Michelin-csillagos La Peca étteremben is képezte magát. Coach-ként sem először debütál majd a nemzetközi porondon, tavaly Lyonban coach-ként vett részt a Catering Cup világbajnokságon, az Albatros csapatában. Volenter Istán személyében egy nagyon felkészült, tapasztalt és türelmes coach-csal gazdagodik majd a magyar csapat" – írja az akadémia a honlapon.

Az Albatros Partyservice jelenlegi szakmai vezetője, Volenter István higgadtsága, pragmatikussága, igényessége és profizmusa a szakmájában közismert. Izgalmas lesz őt viszontlátni az új szerepben! 

Volenter István / Fotó: Nagy Balázs

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia közleménye alapján.

Tudja, hogy ki az a hat magyar séf, aki február elején megmérkőzik egymással?

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram