





Monsieur Mathray ésMadame Robert apró, de annál népszerűbb cukrászata igazán elegáns választékot vonultat fel. A desszertek alapanyagai között fűszerek, zöldfűszerek is gyakran előfordulnak. A kötelező macaronok mellett itt a párizsiak által imádott pillecukor (guimave) is emblematikus.
Hotel Plaza Athénee

A híres párizsi szálloda La Galerie des Gobelins kávézója mindig is a desszertrajongók népszerű úti célja volt, a cukrászat tanácsadója Christophe Michalak cukrászvilágbajnok, az egyik legnevesebb cukrász, aki a Ladurée-től Pierre Herméig mindenkivel dolgozott már, és a világ számos pontján bizonyította tehetségét.
Des Gateaux et du Pain

Claire Damon egyike azon kevés női cukrásznak, aki saját üzlettel rendelkezik. A hölgy Pierre Hermé-tanítvány, ezt le se tagadhatná. Ráadásul az elegáns, fekete-fehér csinos designt is ugyanaz a tervező álmodta meg, így a hasonlóság nem véletlen. Desszertek és kenyerek, utóbbiak kiválók.