Hirdetés
Hirdetés

Húsvéti csülköt és birsalmapálinka-locsolót Rosenstein-módra?

2021. március 28.
Húsvét alkalmából a birspálinka spriccel, a kalács füstölt főtt sonkával van kisütve és a torma is házilag készült.
Hirdetés

Rosensteinéket igazából csodálni tudjuk. A legnagyobb bajban még nagyobb sebességre váltanak, és olyan ínyencpakkokat állítanak össze, amelyekből nem hiányzik a hagyomány, az ötlet, a humor és persze a ízek sem. Számukra a legnagyobb gasztroforradalom idején sem volt ciki a kaszinótojás sonkatekerccsel, de a zsenge bárányhúsból készült rilette és egy klasszikus mézes krémes is élmény tőlük.

Rosensteinék minden jeles alkalommal "csomagolnak", legyen Márton-nap vagy disznóvágás. Az ő gourmet dobozaik vívmánya az, közérthető, szeretett ízeket rejtenek gondos készítésben. Ez nem a merészség ideje, nem a kísérletezés terepe: isteni péksütemények, gazdag kenhetősök, házilag készített savanyúságok rejlenek a pakkokban.

A zsidó Széder alkalmából már lezárult a rendelés, de a húsvéti csomagok elérhetőek: a limitált számban elérhető gourmet boxok olyan ínyencségeket tartalmaznak, mint a fonott kalács főtt füstölt sonkával, az 50 dkg-os malaccsülök, a mézeskalács fűszerezésű mézes krémes mascarpone krémmel vagy a húsvéti locsoló birsalmapálinkából.

A Rosenstein gourmet box tartalma:
  • Főtt füstölt sonkás fonott kalács
  • Bárány rilette
  • Füstölt csülök
  • Rosenstein pálinka (locsoló)
  • Házi torma
  • Sonkatekercs, kaszinótojás
  • Rosenstein Tímea-féle mézes-krémes

A doboz ára 12 500 Ft.

Kiszállítás: április 1-jén és április 2-án – továbbra is telefonon várják a megrendeléseket!
Megrendelés: +36 1 333 3492, +36 1 313 4196, +36 30 746 1603

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram