Még jobb, hogy ma már biztos márkanévre is támaszkodhatunk, ha jó minőségű friss lángosra vágyunk. Hiszen kétféle lángosost különböztetünk meg: akinél betárazva állnak az előre kisütött, szottyos korongok; és az, aki akkor süti ki, ha van is rá megrendelés. Egy időigényesebb hamburgerrel szemben néhány perc elegendő a lángos kisütéséhez, olajozottan működik a dolog vásárokon, fesztiválokon.
A Tésztafeszítő Kisiparos szakmai alapvetése a frissen sütés mellett a kézzel készítés (feszítés), dagasztógépet nem találunk a guruló kis műhelyben. Piros zsalugáteres kis sárga faházból érkeznek ugyanis a lángosok, a romantikus házikónak pedig rendszáma és kerekei vannak.
A klasszikusokon kívül ma már elvárás a húsos is: virslis, baconös és szalámival, lilahagymával, sajttal, tejföllel sült magyaros is kapható (leírni is plusz 2 kg), de ezek már lángostekercsek, nagy roládként vannak egybesütve, és illik róluk tudni, hogy egy sörrel-borral folyó fesztiválon remekül balanszírozzák az italokat.
A tésztafeszítés eredménye nem csak a lángos; fánk is készül a házikóban. A szalagos fánk hagyományait őrizve kizárólag baracklekvárral kínálják, és egyenesen imádják a külföldiek – de a Kisiparos lángosait még Bécs polgármestere is szerette, dicsérte. Szeressétek ti is, mondjuk most hétvégén az Andrássy úti 10. Street Food Show-n! Ja, és akinek ne lenne meg, a "tésztafeszítő kisiparos" egy Hofi-poén.