Hirdetés
Hirdetés

Hobbicukrászok! Jóféle garázsvásár szombaton - szomorú apropóból az Édesemben

2022. szeptember 5.
Hobbi és tanuló cukrászoknak is izgalmas lehet az Édesem feleslegessé vált eszközeiből tartott vásár szombaton.
Hirdetés
„Szeptembertől bezár az Édesem. Nem tudtok majd tortát rendelni tőlem, és nem lesznek Édesem Szombatok sem. Nem tartok workshopokat, legalább is a Kis Rókus utcában már biztosan nem. Ez nem életem legvidámabb posztja" - adta hírül Márk Szonja cukrász és egészen ezidáig cukrászdatulajdonos júniusban.

Édesem / Fotó: Facebook

Nagy visszhangot keltett a bejelentés,  ugyanis az Édesemet az újhullámos hazai cukrászat egyik sikersztorijaként tartottuk számon. Márk Szonja hét évvel ezelőtt az újságíró szakmát hagyta hátra hobbijáért, majd ötvözve kétféle tudását-szenvedélyét, több süteményes könyvet is megjelentetett.
Tortakészítő workshopjait továbbra is szervezi és tartja majd, de a Millenáris melletti kis vendéglátóhelyet elsősorban az élelmiszerárak soha nem látott drágulására hivatkozva bezárja. (Ennek bejelentésekor még nem tudtuk, milyen mértékű további infláció és rezsiárrobbanás valósul meg.)

Édesem / Fotó: Facebook

"Szombaton garázsvásár az Édesemben! Mivel a tortaműhely bezár, nekem már nincs szükségem ennyi eszközre, tányérra, formára. Plusz nem is férne el otthon, plusz annak örülnék a legjobban, ha más örömmel használná. Lesznek elég jó szakácskönyvek is, mert helyhiány miatt muszáj az elég komoly gyűjteményen néhány darabjától megválnom. 10-től 16 óráig várunk benneteket!"

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram