Hirdetés
Hirdetés

Betöltésre váró pozíciók a szomszédban: a 2 Michelin-csillagos Hiša Franko is munkaerőt toboroz

SZERZŐ: DiningGuide
2021. március 31.
Kezdő szakácsot, felszolgálót és egy új projektbe péket is keresnek a világszínvonalú Hiša Franko csapatába.
Hirdetés

A vendéglátásban dolgozók tömegeinek dúlta fel életét a Covid, leginkább annak gazdasági kihatásai. Akit a fine dining éttermek világa vonz, és most kezdene új fejezetbe, egy Magyarországhoz igen közeli, világszínvonalú helyen teheti meg – mesés környezetben. A 2 Michelin-csillagos Hiša Franko munkaerőt toboroz.

Bár a hazai járványhelyzet miatt csak tolódik és tolódik az újranyitások várható dátuma, az utóbbi hetekben egyre-másra teljes csapatokat kezdtek verbuválni a hazai vendéglátósok, köztük nem csak a nyári szezonra nyitvatartó helyekre, hanem nagy nevű éttermekbe is. Aki most venne a szakmában új lendületet, elkezdtek újranyílni a lehetőségek.

Kép forrása: www.hisafranko.com

Ahogy nemrég hírt adtunk a világ legjobb éttermének választott 3 Michelin-csillagos Mirazur álláslehetőségeiről a francia riviérán, most egy nem kevésbé izgalmas helyen hirdettek meg betöltendő helyeket. A szlovén Alpok szegélyezte Soča folyó völgyében találjuk a régió legkülönlegesebb fekvésű és konyhájú éttermét, a Hiša Franko-t. A farm-to-table koncepciót a legmagasabb nívón űző fine dining étteremről így írtunk tavaly: "Június 16-án robbant a hír, hogy a Szlovéniát első alkalommal értékelő Michelin-kalauz elképesztő nagylelkűséggel szórta meg csillagokkal és ajánlásokkal a pici országot. Első lendületből két Michelin-csillaggal értékelte a Hiša Franko-t, további 5 étterem érdemelt egy csillagot, 9 hely Bib Gourmand-minősítést és nem kevesebb, mint 37 szlovén étterem kapott Michelin-ajánlást az alig népesebb országban, mint Budapest."

Fotó: Hiša Franko

A nyitási dátum Szlovéniában sem ismert, de árpilistól már zajlik az interjúztatás. Az angol nyelv ismerete és némi tapasztalat a fine dining világában elengedhetetlen, de más különösebb kitételt nem szabtak meg az állások betöltésére. Demi chef (a pályaszakácsok segítői), felszolgáló és pék pozíciók vannak nyitva, és a jelek szerint a Hiša Franko márkanév alatt pékséget nyit az Ana Roš és Valter Kramar séf-sommelier házaspár.

Az étterem elvárásai a jelentkezőkkel szemben:
  • Megelőző tapasztalatok a dining terén terén.
  • A kiváló minőség és az ízek iránti fogékonyság.
  • Az egészségügyi és higiéniai sztenderdek fokozott betartása.
  • Motiváció a fejlődésre, tanulásra.
  • Kíváncsiság és kedves bánásmód az emberekkel.
  • Az ideális jelölt kreatív, szívesen talál ki új ötleteket és kezdeményezőkész.
  • Szorgalmas, magabiztos, türelmes.
  • Képes kommunikálni angolul.
  • Egy izgalmas és kihívásokkal teli pozíciót keres.
  • Csapatjátékos.

A jelentkezéseket a [email protected] e-mail címre várják.

A három Michelin-csillagos Mirazur aktuális álláshirdetése:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram