Hirdetés
Hirdetés

Hét étterem húsvéti ajánlata - Ha házhoz rendelnénk az ünnepi asztalt

SZERZŐ: Király Márton
2023. április 4.
Nem múlhat el nagyobb ünnep Dining Guide ajánló nélkül.
Hirdetés

Nyitókép: Déryné

A nagyhét megérkezésével a húsvéti készülődés utolsó szakaszába érkeztünk. Már csak néhány nap, és a várakozást ünneplés, a böjtöt pedig ínycsiklandozó húsvéti lakoma váltja fel.

Abban az esetben sem kell csüggednünk, ha a tavaszi időszak sürgése-forgása mellett nem jutott volna elég időnk a terített asztal javait megterveznünk, elkészítenünk, hiszen nem múlhat el nagyobb ünnep Dining Guide ajánló nélkül!

Íme azok az éttermek, amelyek különleges csomagokat, házhoz rendelhető menüket, speciális ajánlatokat állítottak össze, és ahova nyugodtan fordulhatunk, ha idén tökéletes kalácsot, remekül fűszerezett sonkát vagy éppen ropogós báránysültet szeretnénk az ünnepi asztalra.

Stand 25 Bisztró

Szinte már hagyomány, hogy ünnepi ajánlólistáinkat az Attila úti örömkonyha különleges termékeinek bemutatásával kezdjük. Az étterem, mely Széll Tamás és Szulló Szabina örömkonyhájaként határozza meg önmagát, nem csak különleges, húsvéti vacsoramenüvel készül, de házhoz rendelhető csomagokat is összeállítottak. A húsvéti kalács és a kétszemélyes hidegtál április hatodikáig rendelhető, átvételre pedig szombaton, kilenc és tizenegy óra között van lehetőség.

Árak: 3500-27.900 Ft

Ajánlat: Stand 25 Bisztró

Fotó: facebook.com / Stand25

KIOSK Budapest

A KIOSK Budapest csapata mindenféle földi jóval megtöltött ajándékcsomagokkal, és házhoz rendelhető kalácsokkal és süteményekkel is kedveskedik, nem csak törzsvendégeknek. Rendeljünk babkát, kalácsot, kovászos cipót, de jól mutat a kosarunkban a házi tojáslikőr is, amivel idén a hagyományos, hímes megoldást helyettesíthetjük. Jó lesz azonban sietni, mert a rendelésre ár csak ma éjfélig van lehetőség.

Árak: 1650 – 26.500 Ft

Ajánlat: KIOSK Budapest

Fotó: facebook.com / KIOSK Budapest

Szaletly

A hagyományokat Zuglóban is tartják, Bernát Dániel séf idén is különleges, húsvéti tálat kreált az alkalomra. A séf többek között tépett mangalicával, füstölt csülökkel, almasalátával és házi cipóval készül. A megrendelés folyamatos, az átvétel április ötödikétől lehetséges, a készlet limitált, és az ízek nagyszerűek!

Árak: 5880 Ft/2 fő

Ajánlat: Szaletly Vendéglő és Kert

Fotó: facebook.com / Szaletly

Rosenstein Vendéglő

Ha ünnep, akkor Rosenstein, a családi vendéglő pedig tavasszal sem hagyja cserben rajongóit. Húsvéti ajánlatukban tárkonyos bárányragulevest, tepsis csülköt, és medvehagymás körettel tálalt göngyölt bárányt is találunk. A desszertek közül, az almáspite mellől természetesen ezúttal sem maradhatott le a flódni. Rendelésre a készlet erejéig van lehetőség.

Árak: 2200-8500 Ft

Ajánlat: Rosenstein Vendéglő / +36 1 333 3492

Fotó: facebook.com / Rosenstein

Anyukám Mondta Étterem

Az encsi étterem évek óta kellemes problémával küzd. Ünnepi csomagjaik rendszeresen olyan jól sikerülnek, hogy nincs az a mennyiség, ami ne fogyna el napokkal, még az aktuális ünnep beállta előtt. Ennek ellenére, vagy éppen ezért, a Dudás testvérek idén is összerakták húsvétköszöntő gasztrocsomagjukat, melyet az elkövetkezendő napokban még éppen megrendelhetünk. Fonott kalács, Anyukám-féle sonka, franciasaláta, átvehető Encsen, Miskolcon, Debrecenben nyitva tartási időben. Rendelés telefonon lehetséges. Igény esetén a rendelés kiegészíthető tavaszköszöntő tulipánnal.

Árak: 1200-16.000 Ft

Ajánlat: Anyukám mondta / + 36 46 587 340

Fotó: facebook.com / Anyukám mondta

Felix Kitchen&Bar

Az idei húsvétra a budai várból is rendelhetünk. A Felix Kitchen&Bar hitvallásának része, hogy igyekeznek szebbé tenni minden ünnep legszebb pillanatát, a közösen elköltött ünnepi étkezést. Az alkalom fényét különleges finomságokból összeállított csomagjaikkal, desszertjeikkel, italkülönlegességeikkel kívánják emelni. Báránysült és Valpolicella, fonott kalács és tulipán, a Felix Kitchen&Bar-ból, szeretettel.

Árak: 5900- 49.990 Ft

Ajánlat: Felix Kitchen&Bar

Fotó: facebook.com / Felix Kitchen&Bar

Déryné

„A budai oldal legfontosabb kalács-, és sonkalelőhelye,” olvashatjuk a találó önmeghatározást a Déryné Facebook oldalán. A kőfüstölőben február óta érlelődő sonkák, a foszlós-tojásos fonott kalácsok pedig alátámasztják az állítást. A kalácsok folyamatosan készülnek, a sonkát azonban érdemes mielőbb beszerezni a budai lelőhelyen.

Árak és ajánlat:  +36 1 225 1407

Fotó: facebook.com / Déryné

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram