Hirdetés
Hirdetés

Házhoz jött a dinóhús

2017. február 26.
Megjelent egy zseniális videó az interneten pár nappal ezelőtt, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: egy teraszos étteremhelyiségből egy fiatal pincérnő tessékel ki egy jól megtermett hüllőt, miközben a vendégek hujjognak és tapsolnak (de azért akadt olyan is, aki székre állt félelmében). A helyszín egy hangulatos borétterem, a Mimosa Wines Ausztrália dél-keleti partjainál, Új-Dél-Wales […]
Hirdetés

Megjelent egy zseniális videó az interneten pár nappal ezelőtt, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: egy teraszos étteremhelyiségből egy fiatal pincérnő tessékel ki egy jól megtermett hüllőt, miközben a vendégek hujjognak és tapsolnak (de azért akadt olyan is, aki székre állt félelmében).
A helyszín egy hangulatos borétterem, a Mimosa Wines Ausztrália dél-keleti partjainál, Új-Dél-Wales államban. A hívatlan vendég pedig egy180 centis goanna gyíkvolt. Ez a fajta emberre ugyan nem támad, de egy éles fogakkal és karmokkal rendelkező ragadozó.
Samia Lila hősies helytállása már csak azért is meglepő, mert nem egy helyi pincérnő, tehát még csak szokva sem volt a hasonló esetekhez. A pincérnő Franciaországból érkezett alkalmi munkára novemberben, a videó felbukkanásával pedig kiérdemelte a Goanna Girl nevet. Ráadásul bevallotta, hogy szereti a hüllőket, tehát nem is félt, inkább valamiféle izgalmat érzett, miközben megragadta az óriási gyíkot.
Ausztráliában persze sokféle hús tányérra kerülhet az emutól a kenguruig, a tevétől a krokodilig, ebben a cikkünkben mutattuk be a kontinensország teljes húspalettáját – a goanna gyík nem szerepel az étlapon.
https://www.youtube.com/watch?v=0Gvo2N9Zrwc

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram