Hirdetés
Hirdetés

Hazai Michelin-csillagos étteremből rendelhetünk tortát: Borkonyha-desszertek 24 órán belül otthonra

SZERZŐ: DiningGuide
2020. május 4.
A Borkonyha is úgy fogalmazott, hogy ez nem is olyan rég még elképzelhetetlen lett volna. A világ változóban, a vendéglátók pedig próbálnak túlélni akkor is, amikor a szó szors értelmében nem tudnak vendéget "látni." Michelin-csillagos étterem cukrászaitól tortát otthonra? A lehetőség immáron adott.
Hirdetés

Mára ott tartunk, hogy az nem hír, ha egy étterem, cukrászda elkezd kiszállítani. A környékbeli kedvenceinknek érdemes utánanézni, hogy nyújtanak-e elvitelt vagy kiszállítást, de olyan mennyiségben szakadtak ránk a megrendelési opciók, hogy felrobbant a házhoz szállítás piaca.

A Borkonyha most egyedi ajánlattal elő: úgy rendelhetünk tortát a Michelin-csillagos étteremből, valamint a testvéréttermeként kezelt Textúrától, akár egy cukrászdából. De míg a nagyobb forgalmú cukrászdákban több nappal – adott esetben akár egy héttel – előre le kell adni a tortarendelést, a Borkonyha és Textúra most 24 órás időtartammal vállalja a megrendeléseket.

Hirdetés

A két étterem cukrászai, Béres Anett, a Borkonyha és Lovász Zsolt, a Textúra cukrászséfjeinek vezetésével készülnek a torták, a 6 szeletesek ára 4800-tól 7200 forintig terjed, és hatféle közül lehet választani. (Mégpedig itt!) Az Édes Város oldalán érdemes ugyanakkor körülnézni.

Fotó: Fekete Antonio / Designfood

A járványhelyzetre bezárással reagáló Gerbeaud-ból csokoládékat, drazsé és más csomagolt desszerteket lehet rendelni, valamint a legendás konyakmeggyük is házhoz jön. A remek újhullámos cukrászda, a Chouchou 12-féle édességet kínál, kiemelnénk közülük a kiváló dobostortájukat, valamint az 5 darabos monodesszert csomagjukat. Francia vonalon, kekszektől a tarte-okig mozog a Hattyú utcai confiserie, a Les Cadeaux de Flore. Az eddig is megrendelésre dolgozó "tortastúdió", az Egy csipet torta is több mint tíz tortával jelen van az oldalon, a Franziska egészséges édességei is fellelhetők, a vegánoknak pedig a szintén a napokban csatlakozó Anjuna kedvez, akik még kutyajégkrémmel is készültek. Továbbiak az Édes Városon.

Olvassa el, mit takar a Borkonyha élményutalványa!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram