Hirdetés
Hirdetés

Határ a csillagos ég... Új sorozat indul a Dining Guide-on Rácz Jenővel!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. július 24.
A leendő séfek némi túlzással olyan fiatalon szerzik meg az első szakmai tapasztalataikat, akár a modellek. Ebből a mezőnyből is kitűnnek azok az egyéniségek, akik óriási ambíciókkal, a konyhában ismert és elvárt tempón túl is elkötelezettek. Rácz Jenő pontosan ilyen.
Hirdetés

Sokszor sok helyen elmondta, leírták, hogy olyan világklasszis séfek konyháján edződött, mint Joël Robuchon, Heston Blumenthal és René Redzepi. Nagyfokú terhelhetőségét ő a zsigeri motiváltságán túl fiatal korával is indokolja, és tény: még csak idén tölti be a harmancadik évét.

1990-es születésűként "késői Y-generációs", vagyis azon korcsoport képviselője, amelyet rengeteget kárhoztat az idősebb generáció a munkához való hozzáállásuk miatt. Rácz Jenőt ilyen vád biztosan nem éri, mindemellett

mégis vérbeli Y-generációs: rugalmas gondolkodású, progresszív beállítottságú, aki szeretné kifejezni, megvalósítani önmagát.

Tisztában van vele, hogy még előtte az élet, de amit eddig leszűrt belőle, a közeljövőben, heti rendszerességgel szívesen megosztja a gasztronómiáról és imádott szakmájáról olvasóinkkal.

Hirdetés
View this post on Instagram

A kedvenc időtöltésem❤️ @sg_photo1

A post shared by Ràcz Jenő (@chefjenoracz) on

Hirdetés

Egészen eddig nem volt szégyenlős újabb és újabb éttermekbe jelentkezni Dániától Nagy-Britannián át Szingapúrig, a huszonéves korában elért eddigi csúcsteljesítményéről pedig már mindenki hallott: Sanghajban mindössze öt hónap leforgása alatt Michelin-csillagot szereztek csapatával a Taian Table nevű "high concept" étteremben. A pimaszul fiatalon jött szakmai sikert nem nyomásként éli meg, hanem még nagyobb lendületet adott neki. Ázsiából hazatérve 2017-ben televíziós tehetségkutató műsor zsűritagjaként lett országosan ismert, idén pedig megvalósul saját, pontosabban Gerendai Károllyal közös étteremálmuk, és ősszel megnyit a Rumour.

A séf továbbra is folyamatosan forgat, pop-up vacsorákon mutatja meg főzőtudását, miközben épül a Budapest belvárosi étterem az idei év egyik legizgalmasabb hazai nyitására.

Mostantól heti rendszerességgel rendszerességgel jelentkezik Rácz Jenő a Dining Guide-on. A gasztronómiai és éttermi élet az egyik legambiciózusabb magyar séf szemszögéből.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram