Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan Audi-Dining Guide Év Étterme Gála, majd érkezik az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz

SZERZŐ: DiningGuide
2022. április 25.
Májusban fény derül a 2022-es eredményekre az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán, és megjelenik a legújabb országos étteremkalauz.
Hirdetés

Ha a korábbi normák szerint élnénk, februárban volna esedékes az esemény megrendezése. 2020 óta azonban új szabályokhoz alkalmazkodunk mi is, így a több száz fős rendezvény lebonyolítását tavaszra szerveztük meg, járvány szempontból – a lehetőségekhez mérten – egy biztonságosabb időpontban. Az idei díjátadót, és ekkorra időzítjük a kalauz megjelenését is.

A Dining Guide adja ki jelenleg hazánk egyetlen országos étteremkalauzát. Immár hagyományosan minden év februárjának utolsó hetében került sor az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára, melynek hetében megjelent a kiadvány is.

Hirdetés

Az elmúlt két év eseményei többszörösen felülírták a terveinket, ezért is büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ben és 2021-ben is sor kerülhetett az Audi-Dining Guide Év Étterme Gálára, és mindkét nehézségekkel és étterembezárásokkal teli esztendőben megjelent az étteremkalauz is.

Visszapillantás 2020-ra és 2021-re

2020 februárjában már a későbbi események árnyékában, de egy globális járványról még mit sem sejtve zajlott le a gála a megszokott menetrend szerint. A többi már történelem. Heteken belül befagyott a vendéglátás, és megismertük a lakossági karantén fogalmát. Az étteremkalauz történetében először állt elő az a helyzet, hogy a megjelenés után számos vendéglátóhely a bezárások időszaka után végleg elbúcsúzott, vagy a pandémia folyományaként teljes átalakuláson, koncepcióváltáson ment át.

2021-ben már némi – kényszerű – rutint szerezve a járványhelyzetben, kivártunk, és nyárra időzítettük az Audi-Dining Guide Év Étterme Gálát, a járványügyi szigorítások feloldásának időszakára. Tavaly az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz pillanatok alatt elfogyott. A hazai étterembe járó közönség ezzel is biztatott és megerősített bennünket munkánk jelentőségében és szerepünk fontosságában.

Hirdetés

2022

A 2022-es kiadvány elkészültéhez az étteremteszteléseket már zökkenőmentesen tudtuk lebonyolítani – immár az új higiéniai sztenderdek betartásával, maszkot viselő vendéglátó személyzet közreműködésével –, de végre étterembezárások és karanténidőszakok nélkül. Idén úgy döntöttünk, hogy a járványügyi szempontból már biztosabb májusban szervezzük meg a gálát, melynek hetében országosan kapható lesz a legújabb Dining Guide TOP100 Étteremkalauz.

Az Audi-Dining Guide Év Étterme Gála helyszíne és időpontja:

Várkert Bazár, Budapest, 2022. május 16., hétfő

A szakmai rendezvényen való részvétel meghívásos alapon működik.


Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz megjelenése:

2022. május 16. után, a hét második felében

A kiadvány ára idén is változatlan! 1690 Ft

 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram