Hirdetés
Hirdetés

Ha Bottura hív... 2 fős utat lehet nyerni az Osteria Francescanába

SZERZŐ: DiningGuide
2019. szeptember 24.
Történelmi pillanat: a világ legjobb séfe a világ legjobb éttermében személyesen lát vendégül, sőt. Fakultatív programként a csúcsgasztronómiát kiszolgáló helyeket járhatunk be maga Massimo Bottura társaságában Olaszország egy legcsodálatosabb régiójában. Nos, mit is kell tenni mindehhez?
Hirdetés

Kihívás lenne összegyűjteni, hogy hány lista, gála, díjátadó, szaklap és a többi nevezte már Massimo Botturát és három Michelin-csillagos éttermét, az Osteria Francescanát a világ legjobbjának. Sok más mellett a legbefolyásosabb nemzetközi éttermi rangsornak számító World's 50 Best Restaurants lista, amelyen az új szabályzat értelmében már versenyben sincs, a többszöri győzelem után helyet adva az új generációnak.

Massimo Bottura persze nem hasraütésre hirdette meg a nyereményjátékot. A kétfős olaszországi (csoda)utazás valódi célja az adománygyűjtés. Köztudott, hogy világklasszis éttermei mellett Bottura legfőbb projektjének a Food for Soul számít. Több ízben meséltünk mi is a jótékonysági és élelmiszermentő alapítvány céljairól és tevékenységéről, úgyhogy ha valaki kíváncsi volna rá, cikkünk alatti linkre kattintva olvashat róla. Az Omaze.com oldal olyan – részben hírességek – által promótált jótékonysági akciókat tesz közzé, amelyekben érdekeltté vannak téve a jelentkezők is különböző nyeremények által.

Hirdetés

Ez esetben Bottura nem kevesebbet kínál, mint két főre repülőjegyet Modenába, szállást, vacsorát a három Michelin-csillagos csúcséttermébe, az Osteria Francescanába, valamint két szuperexkluzív gasztrotúrát Emilia-Romagnában. A régió híres egysmásról, legyen az a Ferrari, Lamborghini, Pagani és Maserati gyártása, de maradjunk csak a fakanálnál: a legrégebbi balzsamecet-gyártó üzemben és egy Parmigiano Reggiano-készítő műhelyben tehet a szerencsés nyertes látogatást, utóbbi helyen a saját parmezángurigáját is elkészítheti (jelentsen ez bármit is!).

Ne csodálkozzunk a nyereményjátékra kattintva egy rakás opció merül fel, amelyadományt kér tőlünk. Bottura célja az akcióval nyilván az, hogy felhívja a figyelmet világjobbító alapítványa munkájára. Ha azonban gondosan átnézzük az oldalt, megtalálhatjuk, merre navigálhatunk tovább a nyereményjátékra, amely adomány, vagyis mindennemű pénzügyi hozzájárulás nélkül elérhető. Erre külön fel is hívja az oldal a figyelmet: a játékban való részvétel nem kerül semmibe.

Ahogyan azt írtuk is, a nyertes magával hozhatja a BFF-jét, vagyis a Best Foodie Friendjét. A legjobb gasztrobarátunkat!

Massimo Bottura ajánlata még 16 napon át elérhető! Mégpedig itt!

Olvassa el a Massimo Botturával Budapesten készített exkluzív interjúnkat!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram