Albert Daví
Albert Daví, a Chocolate Academy Barcelona cukrásza minimalista vonalvezetésű, megkapó tojásállatkákat készített. Jelesen pingvineket, bálnákat, rókákat. Hibátlan ötlet és kivitelezés.

Graham Mairs
Meghökkentő formák, sosem látott textúrák és megvalósítások jellemzik Graham Mairs cukrászművészetét. A különc szakember saját iskolát is alapított, most pedig éppen méhekkel várja a húsvétot.

Michael Kwan
Az angol Café Royal vezető cukrásza, Michael Kwan egészen egyedi csokoládéfestésével, -megmunkálásából született fantáziatojásokat készített.

Nicolas Rouzaud
A legendás londoni The Connaught cukrászműhelyében a letisztultság helyett a színpompát és a kedves giccset választották. Nem maradhattak ki a szálloda emblematikus agárjai, a zöld londoni fű sem a praliné-tejcsokoládé kreációból.

Pierre Marcolini
Belgium leghíresebb csokoládémestere nyuszikkal és fiókokkal nyűgözi le a nagyérdeműt. A fenntartható, etikus forrásból származó kubai, trinidadi és kameruni csokoládétojás mellé praliné minitojások és karamellabáránykák járnak.

Philippe Conticini
800 gramm kísértés. A Galeries Lafayette Gourmet és Philippe Conticini exkluzív húsvéti ritkaságot értékesít. Tejcsokoládé, praliné, gianduja krém, ropogós mogyoró és mandula találkozik a tojásban.

Maxence Barbot
A párizsi Shangri-La Hotel és Maxence Barbot fő húsvéti attrakciója a vanília tematikára felépített tojás, de természetesen egyéb süteményekből sincs hiány. A vaníliarudak 70% kakaótartalmú panamai csokoládéburka mogyoró-pekándió pralinét rejt, amibe puffasztott amaránt és vaníliaropogóst kevertek.

A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.